Lead generation insurance brokers powered by Aquilae

Sales is veranderd. Leads genereren kan op een heel andere manier dan dat we vroeger als makelaar gewend waren. Vandaar heeft SalesArchitects in samenwerking met Aquilae. Een leadgeneration traject opgezet.

We spreken niet enkel over leads genereren via bv. Social selling maar ook op vlak van leadkwalificatie en conversie.

Wat is bv. Social Selling?

Social selling genereert leads van betere kwaliteit, verhoogt de pijplijn, en verhoogt het aantal gewonnen deals en de omvang ervan. Social selling wordt meestal gezien als een proces dat alleen voor salesteams is weggelegd, maar is inmiddels veel breder en ook voor organisaties een cruciale component geworden.

Wat:

SalesArchitects organiseert een traject met 4 workshops, tips en trics en persoonlijke begeleiding.
Leadgeneratie is van alle tijden en daarom hebben we een traject opgesteld waarin o.a. de basis van social selling, leadgeneratie, leadkwalificatie en leadconversie wordt uitgelegd. In tussentijd zijn er tips voorzien en persoonlijke begeleiding per kantoor.

De eerste workshop gaat door op 21 oktober om 08u30 via Microsoft Teams. De andere data zullen binnenkort gecommuniceerd worden. Deze workshops worden georganiseerd in samenwerking met Aquilae.

Aquilae is een netwerk van onafhanhankelijke verzekeringsmakelaars en bankagenten dat de leden ondersteuning aanbiedt op vlak van winstgevendheid, klantenrelaties, management, efficiëntie en personeelsbeleid.

Het traject:

Het eerste deel bestaat er uit dat we van alle deelnemers een audit afnemen om zo een benchmark te hebben om toekomstige resultaten te kunnen afzetten tegenover deze cijfers. 1 uur/kantoor.

1. Social selling (Basis)

Opvolging tussendoor
We voorzien een individuele opvolging tussendoor met alle deelnemende kantoren (max 10). Hierbij kunnen we de to do’s opvolgen die zijn gegeven tijdens workshop 1. 1 uur/kantoor met een maximum van 10 kantoren.

2. Social selling (Basis) + leads creëren

3. Leads kwalificeren

4. Leads converteren

Individuele debriefing van het traject
We maken een persoonlijke afspraak met elk van de deelnemers zodat we persoonlijke tips en tricks kunnen meegeven.
1 uur/kantoor.

Wij hopen om samen met jullie een doeltreffend en winstgevend traject op te zetten.

De kostprijs voor het traject bedraagt 975 euro excl. BTW per kantoor.
Aangezien we hier over een adviestraject spreken kunt u genieten van 30% subsidie via de KMO portefeuille.

Datum 21/10/2021 -> november
Uur 08u30-11u30
Locatie Online
Sprekers Thomas Neirynck

Andere evenementen.